21. august 2012

Trippel-hurra!!

I helgen var det mye å feire; Fem års bryllupsdag, Ingrid rundet fem måneder og det var ett år siden jeg startet bloggen! Sånn i blogg-ettårsdagens retrospekt har jeg nok planlagt og kjøpt inn garn til flere prosjekter enn jeg faktisk har fullført... (*skamme seg*). Men jeg har ikke blogget alle prosjektene jeg har fullført heller, så her er det også forbedringspotensiale!!

Så i samme stil har jeg begynt på nok et prosjekt uten å fullføre de jeg har liggende (gammel vane er vond å vende...). En ny mariusgenser holder på å se dagens lys. 


Denne er til Ingrid, så planen var å strikke i størrelse 9 mnd så den blir passe til vinteren, men den ser monster-stor ut foreløpig. Kanskje den blir passe til neste vinter... Jeg som strikka prøvelapp og greier, skjønner ikke annet enn at størrelsene i oppskriften er veldig store!


Takk for koselige kommentarer på babyteppet i forrige innlegg, sånt gjør meg glad! :)


6 kommentarer:

 1. Åh, men så fiiiin den blir! Hvilket garn strikker du med?

  SvarSlett
 2. Kjenner meg godt igjen:) Har så mange ufoer liggende og jeg må noen ganger på pinnejakt i ufokurven.. En av ufoene er en Mariusdress til Magnus min, og ja..de er store i størrelsen! Jeg strikket den før han ble født og skulle passe til 0-3 mnd, men den er sikkert nærmere str 1 år. Det er også mønster fra Sandnes.

  SvarSlett
 3. Så fin genser, og garnet like så:-)

  SvarSlett
 4. Trippel gratulerer! Ja, det blir ofte kjøpt inn garn til tiltenkte prosjekter, kjenner meg igjen der:) Denne genseren ser ut til å bli kjempefin! Elsker Mariusgensere!:)

  SvarSlett
 5. Hei Birgitte!
  Blikket mitt fanget ditt Mariusbilde hos Doktor Ingrid, og da måtte jeg inn og se! Mye Marius hos meg også om dagen, med det blir i str. 8 år da - til et barnebarn! Gratulerer med jubileene, og lykke til videre med blogg, barn og alle prosjektene!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 6. Så fin den blir! Liker så godt den fargekombinasjonen - hvit bunnfarge også rød og blå:-) Bedre at den blir for stor enn for liten:-)

  3 x gratulerer!

  SvarSlett