13. august 2012

Sommerens syssel

Sommerens prosjekt er ferdig! Midtsommer babyteppe og lue fra Pickles til lille søte nevøen min. Synes kanskje det ser litt sånn hippieaktig ut...men det kan jo være kult det og! Mottakeren var veldig fornøyd i hvert fall :)I stedet for å bytte farge kun tre ganger, byttet jeg etter hver fjerde rad med vevstrikk. det angret jeg på etterpå da jeg så hvor mange tråder det var å feste!! ;) 


Jeg synes teppet ble litt smalt, så etter idè fra mannen strikket jeg på kanter i hovedfargen på langsidene (han bare tulla om å strikke på kanter "jeg visste ikke at det gikk an engang, jeg"). Men jeg sjekka at jeg gjorde riktig i forhold til oppskriften flere ganger underveis, men det skal visst være så smalt. Så i etterkant så jeg på Ravelry at det er flere som har kommentert dette, og anbefaler å legge opp 99 masker i stedet for 69. Tror kanskje jeg skal gjøre det hvis jeg strikker teppet en gang til, noe jeg kanskje gjør siden det er mange nye bebiser i vennekretsen :)
Nye prosjekter er allerede i gang, nå er det snart høst og ull-tid, me like!! :)

 

5 kommentarer:

 1. Så sinnsykt lekkert Birgitte!! Vanskelighetsgrad? Du må på Instagram!;) klem Henriette

  SvarSlett
 2. Lekkert teppe, fine farger og jeg digger strukturen i det. Lua til var søt. Heldige mottager!

  SvarSlett
 3. Åh, for et nydelig teppe! Sukk :) Knallfine farger, perfekt sommerstrikk!!

  SvarSlett
 4. Takk takk! Henriette; Dette er et veldig enkelt mønster, du trenger kun å strikke rette masker og ta masker løst av, og på pinne 6 går det veldig fort! ;)

  SvarSlett
 5. Kjempefint teppe og lue! Hva slags garn har du brukt? :)

  SvarSlett