7. mars 2012

Permisjonsproduksjon

Permisjonen min har begynt! Siden det meste til mini er klart og jeg ikke føler for store fysiske utskeielser med høygravide-magen min, øker strikkeproduksjonen i takt med trash-tv-tittingen (ja, jeg innrømmer at jeg er en tv-slave) :) De siste dagene har gått med til å fullføre tidligere påbegynte prosjekter (og selvfølgelig planlegging av nye...).

En veldig god venninne av meg fikk en liten jente for en drøy uke siden, og i dag har jeg vært på besøk med en liten barselgave. For en søt liten bebis!! Hun fikk en lue og vottesokker fra Myk start med lyserosa fløyelsbånd.


Jeg har brukt Drops Alpaca i grå og natur på pinne 2,5. Faktisk fikk jeg brukt litt av restegarnlageret mitt :)


Håper det kommer til nytte. Nå har det jo blitt veldig mye varmere ute, men ull har  vel babyer alltid bruk for.

Nå er det tilbake til sofaen, videre produksjon og TV´n ;)

8 kommentarer:

 1. Så søtt sett du har lagd, og disse søte små får da aldri nok av ull :):)

  SvarSlett
 2. Åh, dette var skikkelig søtt! Syns bare at grått, pastellrosa og hvitt er så fint sammen! Båndet gjorde seg virkelig :) Finfint! Lykke til med videre produksjon og fødsel!

  SvarSlett
 3. Å, så søtt og herlig sett :)

  SvarSlett
 4. Så fint dette settet er! Fekk jammen lyst å strikke det sjølv.. Kjenner meg så igjen i innlegget ditt! Har permisjon sjølv, 1 veke igjen til termin, og det går mykje i strikking og tv-titting;) Kva anna skal me vel finne på?? Legger meg til som følger hos deg, du lagar mykje fint! :O) Lukke til med foreståande fødsel! Me gler oss til den er overstått!!

  SvarSlett
 5. For et nydelig sett og gave! Fantastisk hvor fint det er med noen søte bånd på! Nydelig blogg du har!
  Ønsker deg lykke til med fødsel og produksjoner;)

  klem LiSa

  SvarSlett
 6. God morgen! Kom innom bloggen din via strikkeblogger og her var det jammen mye fint :) Legger deg til i leselisten min og så blir det spennende å følge med fremover! Jeg er også i permisjon, og pinnene går for fullt mens jeg venter på en liten gutt som kommer om en uke. Kjente meg derfor godt igjen i innlegget ditt :)

  SvarSlett
 7. Kjempesøtt med fløyelsbånd på!

  SvarSlett
 8. For eit utrulig søtt sett du har strikka :) det vil eg tru ho venninna di blei glad for :)

  SvarSlett