12. mai 2012

Dåp x 2

Når oppskriften starter med "Legg opp 324 m på rundpinne 2,5", og fortsetter med "...strikk glattstrikk rundt til arbeidet måler ca 88 cm" bør man være godt motivert før man starter. Jeg har nemlig begitt meg ut på det ambisiøse prosjektet det er å strikke dåpskjolen til Ingrid. Nå har jeg kun 1,5 måned på meg så da blir det ikke så mye annet å blogge om :) Håper jeg rekker å bli ferdig. 


Oppskriften er dåpskjole 2 fra Sandnes garn sitt hefte med dåpskjoler. Heldigvis er Ingrid ganske snill så jeg rekker å få strikket litt hver dag. Nå er hun to måneder allerede, tiden bare flyr! 

Forrige helg var vi faddere i dåpen til Ingrids fetter, Brage. Mamman hans hadde ønsket seg og lett etter en sånn blå "Marius"-smekke fra Name It, så da tenkte jeg at jeg kan jo bare strikke en! Så fikk jeg brukt litt restegarn også!Glemte å ta bilde før vi dro, så det ble et litt haste-bilde med mobilen på vei til kirken :)

Dåpskjole-oppdatering kommer etter hvert. Noe av det "spennende" med strikking er jo å ha tidsfrister... 


3 kommentarer:

 1. Å! Du er jammen meir enn god! For eit prosjekt! Men det høyrtes utruleg kjekt ut å strikke sin egen dåpskjole. Den kan jo følge familien i generasjonar! Håpar det vert kos òg og ikkje berre stress. Lukke til. Gler meg til å sjå det ferdige produktet!

  SvarSlett
 2. Lykke til med dåpskjolen! Jeg rakk 2, så da rekker du 1! :) Selv om det er litt langdrygt, så er det en koselig jobb. Veldig artig å vite etterpå at man har døpt barn(a) i hjemmestrikket dåpskjole. :)

  SvarSlett
 3. Birgitte, visste ikke at du blogget! OG så hørte jeg fra Cessi at den dåpskjolen ble så vellykket, gleder meg til å se ferdig resultat! Gratulerer med dåpsbarnet, hun er så skjønn :)

  Klemmer fra Henriette (og Alba)

  SvarSlett